Ulcerøs kolitt kurs, jan/feb 2018, Haugesund

Kurs , 31.01.2018-12.02.2018 , Lærings- og meistringssenteret

Kurs for deg med ulcerøs kolitt og dine pårørande.

Kurset er meint å skulle gi pasient og pårørande økt kunnskap om diagnosen, gi gode kosthaldsråd, råd vedrørande aktivitet og avspenning, rettighetar/sosiale stønader og erfaringsinnlegg frå pasient som har levd med sjukdommen over ei tid.

Kurset går over to dagar.

Tilvisning - du må ha tilvisning for å delta

du må ha tilvisning for å delta

For å kunne delta treng du tilvisning frå lege.

Eigenandel tilsvarande ein poliklinisk konsultasjon vil belastas om du ikkje er nådd opp til beløpet for frikort.

Når og kor

31.01.2018-12.02.2018
Stad
Haugesund sjukehus
I byggeperioden til Haugesund Sjukehus vil alle LMS-kurs arrangerast ved leigde lokaler hos Haugesund Sanitetsforenings Revmatismesjukehus.

Lærings- og meistringssenteret
i samarbeid med gastroenterologisk seksjon
Innlegg frå
Medisinsk- og kirurgisk lege, brukarrepresentant, sosionom, klinisk ernæringsfysiolog og sjukepleiar.
Meir informasjon
lms@helse-fonna.no

Fann du det du leita etter?