Pårørandekveld - Bipolar affektiv liding Kva er det? Korleis kan det behandlast?

Temakveld, 07.12.2017, Lærings- og meistringssenteret

Pårørandekvelden er for menneske som står nær nokon med bipolar liding i familie, vennekrets eller på arbeidsplass. Det er ikkje eit krav at den du kjenner som har diagnosen er i behandling hjå Helse Fonna.

Høyr

• Psykologspesialist Henning Petersen
  • Psykiatrisk sjukepleiar Anne Mørk
  • Marthe S. Halleraker, erfaren pårørande LPP (Landsforeningen for pårørende innen psykisk helse)

Forfriskingar. Gratis entrè Inga påmelding.

Når og kor

07.12.2017
Stad

Lærings- og meistringssenteret

Pårørandekvelden er eit samarbeid mellom Allmennpsykiatrisk poliklinikk, Haugaland/Karmøy DPS, Landsforeningen for pårørende inne psykisk helse (LPP), og Lærings- og meistringssenteret psykisk helsevern.

«Ein møteplass for utveksling av erfaring og kunnskap»
Haugaland/Karmøy DPS, Florav. 75, Haugesund, Telefon: 52 73 21 00 (sentralbord). Lærings- og Meistringssenter,  Klinikk for psykisk helsevern.