Kurs i smertemestring, februar

Kurs , 15.02.2017

Smertepoliklinikken i Helse Fonna arrangerer smertemestringskurs for deg med langvarige smerter.

Kurset består av tema som smertefysiologi, fysisk aktivitet, mestring, mål og målsetting. Kurset er organisert som gruppekurs med samtaler, undervisning, praktiske øvelser og hjemmearbeid.  Med på kurset er lege, fysioterapeut, sykepleier, erfaringsmedarbeider og psykolog.

Målet med kurset er at du skal få kunnskap og verktøy til å mestre dine smerter. Kurset har plass til 15 deltakere.

Det blir servert kaffe, te, frukt og enkel lunsj. Det er en egenandel på kr. 345,- for kurset og kr. 55,- for lunsj pr. dag. Kr 345,- går på egenandelskort.

En må ha henvisning fra lege for å delta på kurset. Dette kan vi være behjelpelig med ved påmelding.

Kurset er et samarbeid mellom Smertepoliklinikken, Lærings- og mestringssenteret Helse Fonna og Foreningen for kroniske smertepasienter Haugesund og omegn.

Påmelding innen 1. februar 2017 til fysioterapeut Kristin Henden på telefon: 536 51 223 eller mail: kristin.henden@helse-fonna.no

Velkommen.

Tilvisning - du må ha tilvisning for å delta

du må ha tilvisning for å delta

Du må ha henvisning fra lege for å delta på kurset. Dette kan vi være behjelpelig med ved påmelding.

Når og kor

15.02.2017
Stad
Haugesund sjukehus
Oppmøte ved Narvesen-kiosken i vestibylen.

Kontakt
Fysioterapeut Kristin Henden, telefon 53 65 12 23 eller e-post, kristin.henden@helse-fonna.no.

Fann du det du leita etter?