Diabetes type 2 kurs, november 2017 Odda

Kurs, 29.11.2017-30.11.2017, Lærings- og meistringssenteret

For deg med diabetes type 2 som føler behov for meir opplæring og kunnskap om diagnosen, og dine pårørande.

For personar med kronisk sjukdom er god opplæring og vidare meistring av eiget liv like viktig som medisinsk behandling.

Odda sjukehus tilbyr 2 dagars kurs til pasientar med diabetes type 2. Målet er at deltakaren skal oppleve auka meistring og tryggleik i forhold til eiga sjukdom. Kursa er eit samarbeid mellom helsepersonell, erfarne brukerar, pasientar og pårørande.

Vi ønskjer å legge til rette for erfaringsutveksling mellom deltakerane på våre kurs, og bruker derfor rikeleg tid på erfaringsutveksling.

Tilvisning - du må ha tilvisning for å delta

du må ha tilvisning for å delta

For å delta treng du tilvisning frå lege.
Egenandel tilsvarande ein poliklinisk konsultasjon vil belastas om du ikkje har nådd opp til beløpet for frikort.

Når og kor

29.11.2017-30.11.2017
Stad
Odda sjukehus