HELSENORGE

Den tredje flokken - åpen inspirasjonskveld

Aktiviteter og opplæring for pasienter og pårørende, 15.11.2017

Hva kan vi bidra med, som medmennesker, venner, kolleger, naboer, lærere, fritidsledere og trenere når noen vi kjenner blir syke?
I anledning verdensdagen for lindrende behandling (World Hospice and Palliative Care Day), ønsker KLB og driftsgruppa for nettverket i Helse Fonna å markere denne ved å invitere til en åpen inspirasjonskveld på Tønneloftet på Staalehuset.

Når alvorlig og livstruende sykdom rammer, vil støtte fra de aller nærmeste være avgjørende sammen med den hjelp som helsevesenet gir.
Men det er også en «tredje flokk» som har stor betydning i en slik situasjon. Det er alle oss andre som møter den syke og de pårørende enten det er på arbeidsplassen, skolen, trening eller i nabolaget, vennegjengen osv.

Hva kan vi bidra med, som medmennesker, venner, kolleger, naboer, lærere, fritidsledere og trenere?
I løpet av denne kvelden vil den tredje flokkens betydning belyses gjennom samtaler mellom personer som vil dele sterke historier, erfaringer og tanker om hvordan vi alle kan våge å bry oss.
Disse er; Ingrid Quist, Vibeke Sørensen, Marianne Sol Levinsen, Annbjørg Lunde, Eva Johannesen, Gro Steensnes Håvåg og Kjell Inge Bråtveit.
Kveldens konferansier er Knut Netland.

Målgruppen for dette arrangementet er folk flest, da vi alle før eller senere vil oppleve at noen i vårt nærmiljø blir rammet.
Vi håper derfor at dere vil være med på å spre informasjon om arrangementet, som er gratis og uten påmelding. Her er det bare å møte opp!

Selve arrangementet starter kl. 18.00
Dørene åpnes kl. 17.30

*Gratis inngang*

Håper vi møtes til en inspirerende og flott kveld på Staalehuset!

Hjertelig velkommen skal dere være!

Når og kor

Dato
15.11.2017 
Klokkeslett
18:00-20:00
Stad
Tønneloftet, Staalehuset i Haugesund
 
Meir informasjon
Den tredje flokken - arrangementet på Facebook  
Fann du det du leita etter?